7 серпня в ЦНАП м. Харкова впроваджена нова послуга  для окремих категорій громадян, які проживають в місті,  але  не здатні самостійно пересуватись і отримати ту чи іншу адміністративну послугу.  Отож, відтепер запрацює послуга надання адміністративних послуг окремим категоріям населення міста вдома, в лікарні, закладі соціальної сфери тощо.

Правом на отримання адміністративної послуги за новим сервісом зможуть скористатися:  особи, які досягли 80-річного віку,  особи з інвалідністю 1 групи та особи, які отримують соціальну послугу догляду вдома, яка надається територіальними центрами надання соціальних послуг районів м. Харкова.

Для виклику мобільного адміністратора  необхідно попередньо звернутись до ЦНАП в електронній формі, на електронну адресу або за телефонами Call-центру для узгодження часу виїзду та необхідного пакету документів. Зробити це може хтось із рідних, особа за довіреністю, соціальний працівник (якщо людина одинока).       

Після подачі звернення уточнюється дата та час прибуття адміністратора ЦНАП, надається консультація щодо порядку надання замовленої адміністративної послуги та процедури отримання необхідної адміністративної послуги.

Будут надаватися найпопулярніші для харків’ян послуги:

-         реєстрація місця проживання; 

-         зняття з реєстрації місця проживання;

-         державна реєстрація права власності на нерухоме майно;

-         земельні питання тощо.

Додаткову консультацію з приводу виїзду мобільного адміністратора додому, а також щодо усіх послуг, які надаються у ЦНАП м. Харкова, можна отримати зателефонувавши до Call-центру: +38057-725-03-33, +38063-725-03-33, +38098-725-03-33,+38099-725-03-33