В центрах надання соціальних послуг “Прозорий офіс” та в “Регіональному центрі послуг” почав функціонувати новий мобільний сервіс.

Використовуючи мобільний сервіс, відвідувач отримує ряд переваг: можливість вибрати та зареєструватись на зручну дату і час, слідкувати, змінювати або скасовувати реєстрацію в черзі. Додаток PQService, для смартфонів або планшетів з операційною системою Аndroid, має простий та зручний інтерфейс з нагадуванням про попередній запис та сповіщенням щодо опрацювання реєстрації в черзі. Тепер, знаходячись в Центрах, немає необхідності спостерігати за електронним табло, коли з’явиться номер або слухати звукове сповіщення, оскільки дане повідомлення Ви отримаєте на мобільний телефон.

Для того, щоб скористатися сервісом встановіть, через “Play Маркет”, додаток PQService на свій гаджет та авторизуйтесь. Перевірте, чи підключений Ваш телефон до мережі інтернет та керуйте своїм записом, як безпосередньо у приміщенні Центрів (відсканувавши QR-код з талону електронної черги), так і поза його межами.