Екскурсію по новій будівлі для нього провели перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, заступник міського голови - керуючий справами виконавчого комітету Тетяна Чечетова-Терашвілі, директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська. Після ознайомлення з роботою центру та спілкування з відвідувачами Андрій Рева сказав, що вражений побаченим.

«Головна функція держави - надавати людям послуги. Якість цих послуг залежить від того, як це робиться. Я впевнений, що незабаром всі адміністративні та соціальні послуги надаватимуться в Харкові в таких центрах. До речі, держава не стоїть осторонь, і на засадах співфінансування ми допомагаємо міській владі і надалі підтримуватимемо всі подібні проекти. Це приклад для всієї України, тут є чому повчитися, і не випадково до Харкова тепер їдуть з інших міст, щоб вивчити досвід і впровадити його у себе», - зазначив Андрій Рева.              Він подякував Харківському міському голові Геннадію Кернесу, першому заступнику міського голови Ігорю Терехову, Харківській міськраді, її виконавчому комітету і всім харків'янам, які були задіяні в будівництві «Прозорих офісів» і Регіонального центру послуг.
З початку роботи РЦП - 1 вересня - до нього звернулися близько 35 тис. жителів Харкова і Харківської області. Нагадаємо, всього в центрі надається близько 400 послуг соціального, адміністративного та пенсійного характеру.