28-29 вересня в м. Яремче Івано-Франківської області в рамках реалізації шведсько-українського проекту Академії Фольке Бернадотта представниками Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку взято участь у семінарі з обміну досвідом "Верховенство права при наданні послуг на місцевому рівні - уроки та стратегії для дії".

Представники міст-учасників проекту Харкова, Чугуїва, Миргороду, Пирятина, Долини, Самбора, Івано- Франковську, Южного, Мелітополя, Українки, Тернівки, Трускавця обговорили результати досліджень та визначили  необхідні дії на основі практики керування змінами з точки зору міжнародної практики та українського досвіду. 

До семінару долучились представники партнерів проекту та експерти: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерство економічного розвитку та торгівлі України, міністерство юстиції України, Комітет Верховної Ради України з питань будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, асоціація малих міст України, Соціологічна агенція "Фама", Центр досліджень верховенства права Національного університету «Києво-Могилянська академія», фахівці міжнародних агенцій та проектів.