Постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020р. №641 прийнято рішення припинити виплати тимчасової допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям з вересня цього року.

Послаблення карантинних обмежень дало змогу більшості фізичних осіб-підприємців відновити свою діяльність. Про покращення умов провадження підприємницької діяльності свідчить також збільшення кількості громадян, які зареєструвались фізичними-особами підприємцями. Так, у червні – першій половині липня поточного року чисельність фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, збільшилась майже на 5 тисяч.

Шановні фізичні особи-підприємці! Якщо Ви ще не оформили таку допомогу (подробиці за посиланням), Ви маєте змогу подати заяву та отримати грошові виплати на дітей віком до 10 років. Пропонуємо звернутись онлайн, використовуючи сайт для мінімізації контактів в умовах карантину та економії Вашого часу. Громадянам, які вже подавали документи, повторно звертатися не потрібно.

 

Джерело: Прозорий офіс