У другий день учасники засідання в рамках проекту проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (Пульс) відвідали Регіональний центр послуг. З його роботою гостей ознайомила заступник Харківського міського голови - керуючий справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі. Вона зазначила, що будівництво центру було розпочато в грудні минулого року, і вже 1 вересня відбулося його урочисте відкриття. Всі роботи були проведені за кошти міського бюджету. Сьогодні в Регіональному центрі надається близько 400 послуг, в тому числі для жителів різних регіонів України. 
          Цей успішний проект - результат згуртованої командної роботи і політичної волі Харківського міського голови Геннадія Кернеса - підкреслила віце-мер.
       В ході екскурсії гості ознайомилися з роботою фронт-офісу та бек-офісів, розташованих на різних поверхах будівлі. Представники Асоціації міст України відзначили не тільки доступність, широкий перелік послуг, якість і час їх надання, а й комфортні умови центру як для відвідувачів, так і для персоналу.